Pályázatok

Rugalmas foglalkoztatás bevezetése a GENÉV Kft.-nél

GINOP-5.3.2- 16-2016- 00257

A projekt tartalmának bemutatása:

A GENÉV Kft. 37 dolgozója közül jelenleg 5 fő dolgozik részmunkaidősként, és 17 fő, gépkocsivezető dolgozik munkaidő keretes és 2 fő adminisztrátor kötetlen munkaidőben, a többi munkavállaló hagyományos napi 8 órás munkarendben dolgozik. Az átalakítás a további munkakörökre terjed ki, 8 fő kötetlen munkarendbe kerül, 4 fő, törzsidő- peremidős rendszerbe, 2 fő havi munkaidőkeretbe, így az átalakításban 14 fő érintett. amellyel minden vezető és munkatárs valamilyen rugalmas formában fog dolgozni. Ez a fajta munkarend megfelel a GENÉV Kft. piaci feladatainak és a dolgozók igényeinek egyaránt. A dolgozók jelenleg is elkötelezettek és lojálisak a céghez, az átalakítások ezt kívánják tovább erősíteni.

A rugalmas foglalkoztatási forma bevezetéséhez szükséges IT eszközök és szoftverek beszerzésére kerül sor.

A projekt keretében megvalósított munkaszervezési kultúra javítása segíti a munkavállalók, különösen a munkavállalást állapotával/helyzetével nehezen összeegyeztetni tudó munkavállalók körében, az egyedi igényeinek jobb kielégítését, a munkafolyamatok szervezettségének növelésével, az egyedi, sajátos helyzetek rendszerbe illesztett, generális figyelembe vételével.Ezzel a munkavállalók számára tartósan biztosított az egyedi helyzet figyelembe vétele.

A projekt eredménye a 13 db átalakított munkakör, 14 fő dolgozó, 2 új foglalkoztatási forma, a felső vezetés, a középvezetés és a dolgozói szinten, valamint az irodai munkaterületen.

További eredmény, a dolgozói elégedettség növelése, a motiváció és lojalitás erősítése, új munkakultúrák meghonosodása, vezetői gondolkodásmód, attitűd fejlődése, munka- magánélet egyensúlya.


Projekt adatok:

A kedvezményezett neve: GENÉV Generál Ingatlanforgalmazási Építőipari Vállalkozási Kft.
A projekt címe: Rugalmas foglalkoztatás bevezetése a GENÉV Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 13 801 872 Ft
A támogatás mértéke (%): 100%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.02.28.
A projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2- 16-2016- 00257

A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg:

Nemzetgazdasági Minitsztérium

Cím: 1539 Budapest, Postafiók 684
E-mail: gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu
Infovonal: 06 40 200 617
Honlap: www.palyazat.gov.hu


Kapacitás fejlesztés a GENÉV Kft-nél. - GINOP-1.2.2-15-2015-02247

A Genév Kft. hosszú évek óta elkötelezett a környezetbarát és higiénikus hulladékkezelési, illetve hulladék-újrahasznosítási ágazat fejlesztése mellett. Jelen projekt célja cégünk egyik jelentős üzletágának kapacitásbővítése volt, melynek során másodlagos nyersanyagot törünk, zúzunk, aprítunk és az így előállított különböző szemcseméretű frakciókat út- és járda alapba, és egyéb alapokba használjuk fel. A projekt keretein belül beszerzésre került egy pofás törő berendezés, melynek segítségével tudjuk elérni a másodlagos nyersanyagból készült különböző szemcseméretű alapanyagok kinyerését. Reményeink szerint a beszerzett eszközzel több száz tonnányi építési hulladék újrahasznosítása fog megvalósulni.

Kedvezményezett neve: GENÉV Generál Ingatlanforgalmazási Építőipari Vállalkozási Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Kapacitás fejlesztés a GENÉV Kft-nél.
Szerződött támogatás összege: 49.999.999 Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 45%
Tényleges befejezés dátuma: 2016.november 30.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-02247

2015. 11. 02.

Sajtóközlemény

A „Újrahasznosított és speciális alapanyagok felhasználásával előállított, innovatív építőipari termékek kutatás-fejlesztése" című projekt sikeres zárásáról

A GENÉV Generál Ingatlanforgalmazási Építőipari Vállalkozási Korlátolt Felelősségű Társaság eredményesen pályázott a Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása (KTIA 2013-PIAC_13) tárgyú pályázati kiírásra. A 449,59 millió forint vissza nem térítendő támogatást elnyert projekt címe „Újrahasznosított és speciális alapanyagok felhasználásával előállított, innovatív építőipari termékek kutatás-fejlesztése”.

A fejlesztés eredményeként újrahasznosított polisztirolból és speciális kötőanyagokból öntött, nem éghető, A2 tűzvédelmi besorolású, kiváló hőszigetelő tulajdonságú, speciális könnyűbeton darabolásával, méretre vágásával olyan építőipari terméket állítottunk elő, amely táblás hőszigetelés formájában forradalmasítja az utólagos hőszigetelést.

Ez a tömbből vágott tégla formátum teljes mértékben képes kiváltani a pórusbeton elemeket, mint például a közkedvelt Ytong téglát, amelynek hőszigetelő képessége csupán negyede az általunk fejlesztett speciális könnyűbeton téglának.

A passzívház tulajdonságokat közelítő, könnyűszerkezetes építési technológiánál a speciális könnyűbeton tégla merev, de ugyanakkor rugalmas építőanyag, mégis kiváló hőszigetelő és sok egyéb tulajdonsággal bíró kitöltő szerepet játszik a hagyományos ásványgyapottal szemben. Válaszfalak építésére is szolgáló, akár több elválasztó elem kivitelben is beépíthető.